Bine ai venit într-un loc care tratează altfel designul de interior.

Aici vei găsi aprofundată relația dintre tine și locuința ta, precum și metode prin care poți obține bucuria și armonia pe care le cauți, acasă.

De-a lungul timpului am întalnit mulți oameni cu dorința de a-și îmbunătăți modul în care trăiesc și cu scopul de a-și duce viața la urmatorul nivel.
Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că și tu faci parte dintre ei și ești pregătit să afli mai multe despre cum poți evolua cu ajutorul amenajarii spațiului personal.

Și asta pentru că lucrurile pot fi și mai bune de atât!

Designul Holistic a apărut în ultimii ani ca urmare a unei întregi revoluții a stilului de viață.

Atenția pe care din ce în ce mai mulți oameni o dau acum mediului în care trăiesc, înțelegând că tot ceea ce îi înconjoara are o influența enormă în felul în care se simt, a condus la nașterea acestui curent nou în designul de interior, care îmbină grija față de necesitățile funcționale și estetice ale unei locuințe în egala măsură cu grija față de evoluția, vindecarea și succesul persoanei care locuiește în ea.

În timp, datorită experienței pe care am acumulat-o timp de mai bine de 9 ani ca arhitect si designer de interior, am ajuns să cunosc puterea pe care casele noastre o au asupra noastră. Pot să ne inducă stări de satisfacție și pace sau de nemulțumire și anxietate, să ne înalțe sau să ne apese.

Dar cel mai important, casele în care trăim reprezintă fundația pe care noi construim prezentul și viitorul nostru.

Modul meu diferit de a vedea lucrurile își are originea în copilărie, când dorința mea cea mai mare era să fiu invizibilă ca să pot trece prin pereți și să văd cum arată casele altor oameni.

Au urmat apoi experiențe diverse, am cântat la bass în două trupe, am pictat mult, am aprofundat yoga și chiar am predat puțin, plus diverse practici spirituale – direcții care m-au ajutat sa explorez lumea energiilor, să o înțeleg și să o corelez cu designul interior, marea mea pasiune.

Am realizat faptul că locul în care trăim nu e doar o cutie, ci e un organism complex care imprimă tot ce reprezentăm noi printr-un transfer continuu de energie. Noi transformam casa și ea ne transformă apoi pe noi.

Din cauza asta trebuie să creăm un spațiu sănătos, cu un vibe bun, care să ne comunice echilibru și armonie.

Ma ghidez dupa cateva principii simple:

– Să cunosc foarte bine omul cu care lucrez, să îi înțeleg felul de a fi, personalitatea, nevoile și dorințele. Fiecare amenajare este specifică, aspect care se va observa prin unicitatea proiectului.
– Să înțeleg spațiul în care urmează a se face amenajarea, să îi stabilesc coordonatele tehnice, funcționale și estetice.

– Punând împreună cele două tipuri de informații de mai sus să creez un design aplicat și specific situației, având în spate un sistem complex de variabile ce au ca țel dezoltarea și evoluția personală a beneficiarului.

Scopul pe care îl urmăresc prin acest tip de amenajare holistică este ca tu să poți accesa rezerve nebănuite și nefolosite ale potențialului tău, care te pot direcționa să iei decizii mai sănătoase cu susținere pe termen lung.

Locuind într-un spațiu creat special pentru felul tău unic de a fi, pe baza nevoilor și dorințelor tale reale și profunde, vei observa în timp o transformare pozitivă a gândurilor și emoțiilor tale, care îți va da aripi și curaj să îți urmezi adevărata ta cale.

Cu ajutorul unui decor special creat în acest sens, te vei bucura de o calitate mult superioară a ideilor și de inspirație, ce îți vor da încredere în manifestarea proiectelor personale la care ai visat dintotdeauna. Vei fi mai organizat, cu mai multă putere de muncă și entuziasm, dar și mai relaxat și mulțumit la sfârșitul zilei.

Dar, poate cel mai important, felul în care va arăta și se va simți locuința ta, te va ajuta să te conectezi cu  o parte din tine nevăzută, nemărginită și atotputernică. În liniștea care va apărea, cu puțin noroc vei avea posibilitatea să explorezi și să cunoști Pacea și Prezența.